Dolgozzunk együtt

Dolgozzunk együtt

Miért érdemes a Stonehenge Group Ingatlanüzletággal dolgozni?

 

 A Stonehenge Ingatlanüzletág a 17 éves Stonehenge Group szerves része, mely komoly kapcsolatrendszerrel és ismeretekkel rendelkezik a hazai pénzügyi és ingatlanpiacot tekintve. Együttműködő Partnereinknek köszönhetően az ország egész területén dolgozunk, melyet közel 300 értékesítési pontunk tesz hatékonyabbá és eredményesebbé.

 

Induló, illetve már a szakmában régóta dolgozó ingatlanközvetítők és irodák is profitálni tudnak a Stonehenge Grouppal és ingatlanüzletágával való együttműködésből.

 • Nyitottak vagyunk a keresztértékesítésben lévő lehetőségek kölcsönösen előnyös kihasználására. Ennek keretében el tudjuk helyezni Partnereink bemutatkozó anyagát honlapunkon, munkatársaink és látogatóink pedig megtekinthetik Partnerünk ingatlankínálatát a saját honlapján.
 • Lehetőséget tudunk biztosítani az egyik legjobb ingatlannyilvántartó rendszer használatára is. Nem kell jelentős összeget költenie saját nyilvántartó rendszer és weblap fejlesztésére. Alacsony rendszerhasználati díj ellenében egy állandóan karbantartott, folyamatosan fejlesztett, az értékesítést kiemelten támogató, hatékony rendszer segíti munkáját. A nyilvántartó rendszerhez saját irodai weblap is tartozik, valamint ingatlanjai felkerülhetnek a Stonehenge Ingatlan országos weblapjára is. 
  Ezt a nyilvántartó rendszert több, mint 200 iroda használja, a harmincezer feletti ingatlanállományra támaszkodva pedig tovább tudja növelni értékesítési esélyeit a keresztértékesítés révén.
  Az együttműködés ezen formájában a Partnerünk megtarhatja teljes önállóságát, arculatát, miközben egy hálózathoz való tartozás előnyeit is ki tudja használni.
 • Egyedi megállapodás esetén pedig lehetőség van közös Stonehenge Ingatlaniroda működtetésére is.

A közös munka további lehetőségeket nyit meg együttműködő Partnereink előtt.

 

 • A Stonehenge Bankház ismert, bevezetett pénzügyi márkanév, amelynek használatára - a meghatározott elvárások teljesítése esetén - Partnereink jogosultságot szerezhetnek.
 • A több, mint másfél évtizedes pénzügyi szakmai háttérre, kapcsolatokra és a megszerzett tudásra támaszkodva, díjmentes szakmai támogatást nyújtunk Partnereinknek. 18 pénzintézet hitelei és egyéb termékei, 4 lakástakarékpénztár konstrukciói és 18 biztosító módozatai elérhetők rajtunk keresztül, valamint széles körű információkkal rendelkezünk az alanyi jogon járó és a feltételekhez kötött állami támogatásokkal kapcsolatosan is.
 • Az egyedülállóan széles keresztértékesítési lehetőségeknek köszönhetően Partnereink az Ügyfelek szinte minden pénzügyi igényét ki tudják elégíteni, ezáltal nagyon magas bevételt érhetnek el az ingatlanok közvetítéséért járó díjon felül és versenyképesebbé válhatnak az ingatlan értékesítők között.
 • Akár működő, akár induló irodák esetében is biztosítani tudunk magasan képzett pénzügyi szakembereket, amennyiben ezt a területet nem kívánják fejleszteni az ingatlanközvetítői irodán belül.
 • Értékesítés-centrikus képzési rendszerünk hatékonyan támogatja Munkatársaink és Partnereink szakmai fejlődését nem csak az ingatlan-, hanem a pénzügyi szolgáltatások közvetítése területén is.
 • Az élénkülő ingatlanpiacon, kihasználva az otthonteremtési támogatások lehetőségeit, sok lakás épül új beruházásként induló projektek keretei között. A Stonehenge Group magas színvonalú támogatást tud nyújtani Partnereinek a projektekhez kapcsolódó összetett munkavégzés során, hitel alkusz cégének köszönhetően pedig a projekt- és vállalati hitelek közvetítésével a beruházóknak is nagyobb lehetőséget biztosít a szükséges források előteremtéséhez.
 • A naprakész piaci ismeretek, a bejáratott működési modell, az ingatlanok hirdetéséhez nyújtott marketingtámogatás költséghatékony működést tesz lehetővé Partnereink számára. 
 • Az alacsony havi rendszerhasználati díj kiszámíthatóvá, jól tervezhetővé teszi az irodák működtetését, fenntartását, semmilyen más díjat, részesedést nem kérünk Partnereinktől.

Korrekt, etikus, magas színvonalú munkavégzés esetén Munkatársaink és Partnereink részesülhetnek abból a megbecsülésből és önzetlen támogatásból, amely a Stonehenge Groupot egyedivé teszi a pénzügyi és ingatlanközvetítői piacon.

 

   
   
   

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése